Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Sikerrel zárult a Caffart művésztelep

A Caffart Képzőművészeti Egyesület idén 12. alkalommal szervezte meg nemzetközi művésztelepét Baján. Az alkotók közel két hetet töltöttek a tábornak otthont adó Eötvös József Főiskolán.

Életkép a táborból.

A vírus okozta nehézségek ellenére is sikerrel zárult az idei Caffart művésztelep. A tizenhat hivatásos képzőművész az ország több pontjáról, valamint Felvidékről, Vajdaságból és Erdélyből érkezett.
A táborban töltött tíz nap alatt a résztvevők szabadon alkottak, többen a már korábban elkezdett munkájukat fejezték be.

Festőművész alkotás közben.

Az érdeklődők a művésztelepen készült alkotásokat ősszel tekinthetik meg egy kiállítás keretében, amely várhatóan egy nagyon fontos színfoltja lesz a kortárs magyar képzőművészetnek – ismertette Marczin István a Caffart Képzőművészeti Egyesület szakmai vezetője.

Különleges alkotás.

A 12. Caffart Nemzetközi Művésztelep résztvevői: Bíró Botond, Boros Mátyás, Bugyi István, Fazakas Barna, Fazakas Ildikó, Ferencz S. Apor, Filp Csaba, Harmath Ica, Harmath István, Knyihár Amarilla Makrai Adél, Pap Gitta, Pinczés József, Rékasi Attila, Soltis Miklós, Sütő Róbert.