Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Szakmai látogatás Horvátországban

Az Eötvös József Főiskola gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatói kétnapos szakmai látogatáson jártak Horvátországban. A program a Gazdálkodási Intézet stratégiai partnereinek közreműködésével valósulhatott meg. 

Szakmai kirándulás Horvátországban.

A közgazdászhallgatók a tanulmányút keretében ellátogattak Karancsra a Szabó Pincészethez, ahol Bálint Szabó Anasztázia és Bálint Tivadar révén megismerték, hogy napjainkban milyen kihívásokkal szembesül egy mezőgazdasági vállalkozás. 

Szabó Pincészet.

Eszéken Palizs Tóth Hajnalka az Economica Hungarica Alapítvány elnöke az alapítvány működéséről, alapításának céljairól, valamint a pályázati rendszer folyamatáról tartott előadást. 

Az Economica Hungarica Alapítvány képviselőjének előadása.

A hallgatók megtekintették a Tripolszki Gyógyszertár Drive-In egységét, Horvátország első, úgynevezett patikarobottal – automata raktárral – ellátott gyógyszertárát. A résztvevők nagy érdeklődéssel követték a vállalkozás által kialakított műszaki fejlesztést, megismerve az innovatív automatizálási megoldást, a patikai robottechnológia használatát.

Tripolszki Gyógyszertár Drive-In egysége Eszéken.

A szakmai bemutatók mellett a hallgatók a Kopácsi-réten kirándultak, valamint egy hajótúra során felfedezték a vidék messze földön híres és gazdag madárvilágát, természeti adottságait.

Hajókirándulás.

Képgaléria