Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Százhúszan tettek sikeres záróvizsgát

Lezajlottak a nyári záróvizsgák az Eötvös József Főiskolán június 7. és 14. között. Az első héten az alapszakos, a második héten a felsőoktatási szakképzésben és a szakirányú továbbképzésben résztvevő végzős hallgatók adtak számot tudásukról. Az intézményben százhúszan fejezték be tanulmányaikat az idei tanévben. 

Záróvizsga az EJF-en.

A vizsga két részből állt: a záróvizsgázók először a szakdolgozatukat védték meg, majd a kihúzott tételből, tételekből feleltek.

Nyári záróvizsga az EJF-en.

A végzősök figyelemre méltó eredménnyel, magas szakmai színvonalon teljesítettek, nemcsak elméleti tudásukról, hanem gyakorlati tapasztalataikról is tanúbizonyságot tettek – értékelt a vizsgákat követően dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor. Hozzátette: az alapszakon végzett hallgatóinknak a frissen megszerzett végzettségük további lehetőséget ad a szakirányú továbbképzésekhez, tanulmányuk folytatásához. Pedagógusképző Intézetünk képzési kínálatában több újdonság is fellelhető.

Vizsgabizottság.

Tanító alapszakon (magyar nyelv és irodalom, matematika, természetismeret, angol, ének-zene, testnevelés és sport műveltségi területi képzésen) 9 fő; tanító alapszakon német nemzetiségi szakirányon 9 fő; tanító alapszakon horvát nemzetiségi szakirányon 2 fő; óvodapedagógus alapszakon 36 fő; óvodapedagógus alapszakon német nemzetiségi szakirányon 18 fő; óvodapedagógus alapszakon horvát nemzetiségi szakirányon 2 fő; csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakon 10 fő; fejlesztő, differenciáló pedagógiai területen pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szakon 7 fő; gyermekkori prevenciós és rehabilitációs mozgásfejlesztés szakirányú továbbképzési szakon 10 fő; kompetencia alapú angol nyelvi tanító szakirányú továbbképzési szakon 3 fő; gazdálkodási és menedzsment alapszakon 7 fő; míg gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzésen 7 fő végzett. 

Végzős hallgatók.

Köszönjük oktatóink felkészítő munkáját, a bizottságok tagjainak a vizsgán nyújtott támogatásukat és munkájukat. Hallgatóinknak ezúton is további sikereket kívánunk.

Vizsgabizottság.

A végzősök június 24-én vehetik át diplomájukat a főiskola diplomaátadó ünnepségén, a Dr. Pósta Sándor Sportcsarnokban.

Képgaléria

Címkék