Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Tanítók, óvodapedagógusok, közgazdászok végeztek

Ünnepi alkalomra gyűltek össze az Eötvös József Főiskola végzős hallgatói és családtagjaik – az intézmény 2023. január 20-án tartotta diplomaátadó ünnepségét.

Diplomaátadó ünnepség az EJF-en.

A hallgatók a téli záróvizsgán tanító, német nemzetiségi tanító, óvodapedagógus, horvát nemzetiségi óvodapedagógus, valamint gazdálkodási és menedzsment alapszakon szereztek oklevelet.

Diplomaátadó ünnepség az EJF-en.

A pedagógusok és a közgazdászok munkája egyaránt fontos és pozitív értékeket teremtő. A jövőben elégedettséggel és örömmel végezzék feladataikat, értékrendjüket az emberség, a tisztesség, a becsületes munka, a tudás határozza meg – mondta dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rekor ünnepi köszöntőjében, sikeres pályát kívánva a végzett hallgatóknak.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor köszöntőbeszéde.

A beszéd után a végzősök fogadalomtételére került sor, majd az oklevelek átadása következett. A végzettek egyenként járultak a rektor elé, kézfogás és gratuláció kíséretében vették át diplomájukat.

Diploma átadása.

Az ünnepségen Horváth Angéla gazdálkodási és menedzsment szakos, a Magyar Nemzeti Bank által a 2021/2022-es tanévben támogatott Kiválósági Ösztöndíjas hallgató kiváló tanulmányi eredményéért, kiemelkedő közösségi munkájáért és a főiskolát népszerűsítő tevékenységéért rektori dicséretben részesült.

Horváth Angéla rektori dicséretben részesült.

A rendezvényen közreműködött Alföldi Anna és Ördög Szimonetta IV. éves tanító szakos hallgató, előadásukban egy ismeretlen szerző alkotását énekelték el. A hallgatókat dr. Kosóczki Tamás kísérte zongorán. A zenés műsor mellett Ördög Szimonetta verssel búcsúzott a végzősöktől.

Ördög Szimonetta szavalata.

A frissdiplomásoknak főiskolai tanulmányaik befejezéséhez gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

Képgaléria

Fotó: Király Ferenc, műszaki és üzemeltetési referens