Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Tanulmányúton vettek részt a közgazdász hallgatók

A Gazdálkodási Intézet hallgatói 2023. május 8-án szakmai látogatást tettek a Villányi borvidék központjában épült Crocus Gere Bor Hotel Resort & Wine Spa-ban. A leendő közgazdászokat Schmidt Ferenc a vendéglátóipari egység igazgatója, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Dél-Dunántúli régióvezetője fogadta. 

Látogatás Villányban.

A szállodavezető a látogatás során tartott előadásában kitért a szállodák nemzetgazdasági szerepére, a hotelek sajátos üzletmenetére, a humán erőforrás jelentőségére, illetve az ágazatban bekövetkezett változásokra, a COVID-19 világjárvány előtt, alatt és utáni tendenciákra. A hallgatók ízelítőt kaptak az ágazat jövőbeni folyamatairól, így a digitalizáció és a robotizáció térnyeréséről, lehetőségeiről. A szakmai tanulmányút keretében a hallgatók testközelből ismerhették meg a kínált minőségi szolgáltatások körét, valamint a különböző munkaköri elvárásokat. 

Látogatás Villányban.

A hallgatókat Pajrok Andor, a Gazdálkodási Intézet oktatója kísérte, aki elmondta, hogy a hallgatók az üzleti világ egy igen érdekes és izgalmas szegletébe kaphattak betekintést. A turizmusban érintettek, így a szálláshely-szolgáltatók is nagyon változatos és sokrétű portfóliókínálattal jelennek meg napjaink hektikusan változó üzleti környezetében, ahol a komplex és inkluzív szolgáltatáscsomag optimalizálása és racionalizálása létkérdésként fogalmazódik meg. 

Látogatás Villányban.