Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Tudományos munkájukat ismertették

Hallgatóinknak minden évben Tudományos Diákköri Konferenciát szervezünk, ahol lehetőségük nyílik tudományos munkájuk, eredményeik ismertetésére, megvitatására. A pedagógushallgatók három szekcióban mutatkoztak be 2023. április 25-én az Eötvös József Főiskolán. 

TDK Napon előadó hallgatók.

Az esemény résztvevőit dr. Kanizsai Mária a Tudományos Diákköri Tanács elnöke köszöntötte, aki örömét fejezte ki a szépszámú érdeklődők láttán. Elmondta: a konferencián való részvétel kitűnő lehetőség a szakmai fejlődésre. A TDK-munka sok esetben a szakdolgozatba beépül, illetve abban folytatódik. A zsűri bírálatát, javaslatait hasznosítani lehet a tényleges diplomamunkában. Az előadásra való felkészülés és maga az előadás kiváló tapasztalatszerzést jelent, és az előadókészség gyakorlása sem utolsó szempont. 

TDK Nap

A szakmai zsűriben Bakonyiné dr. Kovács Bea, főiskolai tanár; Bakacsi Zita, mesteroktató és dr. Bordás Sándor főiskolai docens foglalt helyet. A hallgatók teljesítették a tőlük elvárható szakmai és tudományos minőségi követelményeket, sok esetben érdekes és értékes előadásokat hallhattunk – foglalta össze a bírálóbizottság elnöke, Bakonyiné dr. Kovács Bea.

TDK Nap

A zsűri A gyermekirodalom modern szemléletű megközelítése az anyanyelvi nevelésben elnevezésű szekcióban Zsifkovics Nikolett, III. éves német nemzetiségi tanító szakos hallgató dolgozatát emelte ki.

TDK Nap

A Szakdolgozati kutatások című szekcióban Künsztler László, IV. éves tanító szakos hallgató munkáját méltatták, míg az Alkalmazott nyelvészet a pedagógiai kutatásokban szekció legkiemelkedőbb előadását Gavlik Réka, II. éves tanító szakos hallgató tartotta a bizottság megítélése szerint.

TDK Nap

TDK Nap

A közönség tetszését Ördög Szimonetta, IV. éves tanító szakos hallgató bemutatója nyerte el.

TDK Nap

Hallgatóink szerepléséhez gratulálunk! Köszönjük a zsűri és a témavezető oktatók munkáját! 

A TDK Napon szereplő hallgatók: Ádám Viktória, Bogdán Zsolt, Bognár Alexandra, Csapó Zsófia, Gavlik Réka, Helfrich Ágnes, Hőrits Anita Ivett, Husz Dóra, Künsztler László, Rablánszky Gitta, Raska Alexandra Tímea, Stéhliné Ördög Szimonetta, Zsifkovics Nikolett.

Képgaléria

Címkék