Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Túra a bajai éjszakában

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) Egyetemi Túrasorozatot hirdetett, melyre az Eötvös József Főiskola is sikerrel pályázott. A támogatásnak köszönhetően 2022. október 18-án este 8 órakor több mint 50 főiskolai és egyetemi hallgató vágott neki az EJF Sportirodája által szervezett éjszakai túrának. 

Éjszakai túrára indultak a hallgatók.

A résztvevőket a hűvös idő sem tántorította el az éjjeli kalandtól, a kollégium előtt gyülekező tömeg hátizsákokkal felszerelkezve várta az indulást. 

Éjszakai túrán vettek részt a hallgatók.

Az útvonal Baja legkedveltebb sétaútja, a Sugovica sétány felé vezetett, a csoport a korzó mentén ért a Halászpartra. A fiatalok a hídon átkelve közelítették meg a belváros szívében lévő Petőfi-szigetet, onnan jutottak át a gyalogos- kerékpáros hídon keresztül a Nagy- Pandúr- szigetre. A túra útvonala a Cserkész Vízitelepnél ért véget, ahol megkezdődött a sütögetés. 

A hallgatókat a túra végén sütögetés várta.

Baráti beszélgetések, hangos nevetések törték meg a csendet, az éjszakai kalandozás nagyon jó hangulatban telt. A nagy sikerre való tekintettel ezzel a sportos eseménnyel hagyományt kívánunk teremteni. 

Remek hangulatban telt az éjszakai kaland.

Köszönjük a hallgatók aktív jelenlétét! 

Képgaléria