Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Túratriatlon 2021.

Az Eötvös József Főiskola Sportirodája a Magyar Egyetemi és Főiskolai Sportszövetség támogatásával túrasorozatot szervezett 2021. október 15. és november 19. között.

A sportprogram résztvevői.

A program a rendszeres mozgásra, a túrázás különböző módjainak megismerésére, valamint Baja város természeti és kulturális kincseinek felfedezésére biztosított lehetőséget. A főiskola hallgatói, munkatársai és a külsős érdeklődők 36 nap alatt többféle sportágban próbálhatták ki magukat. 

A résztvevőknek három túralehetőséget ajánlottunk túraútvonallal, igény szerint sporteszközökkel:

A túrasorozat zárónapján, november 19-én egy nagyobb léptékű sportprogramot kínáltunk a versenyzőknek Túratriatlon néven. A hideg időjárás miatt az evezést felváltotta az ergométer, de a négyfős csapatok mindhárom sportágban így is eredményesen szerepeltek. A frissítőpontokkal ellátott távok teljesítése átlagosan három órát vett igénybe, ez idő alatt a csapatok sportos, természetismereti, városismereti és közlekedésismereti játékok megoldásával szereztek pontokat. 

A résztvevők a STRAVA ingyenes verziójával és képekkel rögzítették a teljesítményüket. A legjobb eredményt elérők értékes ajándékokat kaptak, de minden túrateljesítőt befutócsomagokkal, frissítőkkel jutalmaztunk.

Képgaléria