Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Újabb nyílt napra várta a felvételizőket az EJF

Érettségi előtt álló diákok és szüleik népesítették be a főiskola auláját a 2024. január 10-én rendezett nyílt napon. A rendezvényt a 2024/2025-ös beiskolázási kampány keretében harmadik alkalommal is nagy érdeklődés övezte. 

Nyílt nap 2024. január 10-én.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor köszöntőjében elmondta, hogy a bajai pedagógusképzés több mint 150 éves múltra tekint vissza. A főiskola a hagyományokat megőrzi, ugyanakkor oktatóink korszerű ismertekkel vértezik fel a hallgatókat, akiket egy megszépült, modern környezet fogad – tette hozzá.

Nyílt nap 2024. január 10-én.

Az intézmény fontosnak tartja, hogy a felvételizők teljes körű információt kaphassanak a képzésekről, az itt szerezhető diploma értékéről, a megváltozott felvételi eljárásról és a követelményekről.

Nyílt nap 2024. január 10-én.

Az eseményen Ladányi Éva tanársegéd bemutatta a pedagógusképzéseket, majd ismertette a felvételi eljárás legfontosabb tudnivalóit. Tájékoztatott többek között a hallgatói szolgáltatásokról, a kollégiumi elhelyezésről, az ösztöndíjakról, a külföldi tanulási lehetőségekről. 

Nyílt nap 2024. január 10-én.

Égi Csenge, tanító szakos hallgató a Hallgatói Önkormányzat nevében üdvözölte a diákokat. Kifejtette, hogy a tanulás mellett milyen szabadidős tevékenységek várnak a leendő főiskolai polgárokra.

Nyílt nap 2024. január 10-én.

A tanító, az óvodapedagógus vagy a csecsemő- és kisgyermeknevelő alapszakra jelentkezőknek alkalmassági vizsgát kell tenniük, amely a felvétel feltétele. A vizsga részletiről Bakacsi Zita mesteroktatótól és dr. Kiss Zoltán intézetigazgatótól informálódhattak a megjelentek.

Nyílt nap 2024. január 10-én.

A főiskola közgazdászképzése az utóbbi években rendkívül népszerű lett a felvételizők körében. Dr. Póla Péter intézetigazgató a gazdálkodási és menedzsment alapszakot és a felsőoktatási szakképzést mutatta be a közönségnek.

Nyílt nap 2024. január 10-én.

A program utolsó részében az érdeklődők a különböző standoknál tették fel kérdéseiket. Az iskolások szüleik kíséretében megtekinthették a szaktantermeket, illetve a kollégium látogatására is lehetőség nyílt.

Nyílt nap 2024. január 10-én.

Az általános felvételi eljárás során 2024. február 15-ig lehet jelentkezni a felsőoktatási intézményekbe. A határidő közeleg, az EJF még egy alkalommal: 2024. február 1-jén, csütörtökön 10 órától tart nyílt napot. Szeretettel várjuk a végzős diákokat és kísérőiket!
 

Címkék