Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Universitas Kupán jártunk

Az Eötvös József Főiskola is részt vett a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség által szervezett Universitas Kupán, az Országos Egyetemi – Főiskolai Amatőr Bajnokságon. A Miskolci Egyetem Körcsarnokában április 22-én megrendezett keleti regionális döntőn főiskolánk 3x3 kosárlabdában képviseltette magát.

EJF-es hallgatók az Universitas Kupán

Az Universitas Kupa célja, hogy minél több egyetemi és főiskolai polgárt bevonjon a szabadidős sporttevékenységekbe. A sporteseményen a felsőoktatási intézmények legjobb csapatai vagy a csapatok legeredményesebb sportolói szerepelhetnek. 

A résztvevő csapatok látványos és nehéz mérkőzéseket játszottak: Katona Zoltán, Király István, Künsztler László és Lefler Márk hallgatókból álló csapat 4. helyezést ért el. A társaság felkészítésével Künsztler László játékos edző, csapattag foglalkozott.

Az EJF Sportirodája támogatta a hallgatók megjelenését a rendezvényen, az utazás szervezésében is közreműködött. Mindig öröm, ha hallgatóink országos sporteseményeken versenyeznek. A szabadidejük hasznos eltöltése mellett más intézmények hallgatóival is találkozhatnak, kapcsolatokat építhetnek – tájékoztatott Urbán Zita a Sportiroda munkatársa.

A régiós győztesek a tanév végén, az országos döntőn mérhetik össze erejüket.

Képgaléria

Fotó: Kislászló Csaba