Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Valós kérdések humoros köntösben

Március 24-én megnyílt Kelemen István Majdnem Munkácsy-díjas lettem... című karikatúra kiállítása az Eötvös József Főiskola Kortárs Galériájában.

Kelemen István grafikusművész kiállítása.

A grafikusművész tárlatában szereplő alkotások a hétköznapok kérdéseire keresnek választ, humoros formában mutatva görbe tükröt a környező világ jelenségeinek.

A kiállítást N. Kovács Zita művészettörténész nyitotta meg.

A kiállítást N. Kovács Zita művészettörténész nyitotta meg, aki a műfajjal kapcsolatos gondolatait osztotta meg a közönséggel. 

Karikatúra kiállítás az EJF Kortárs Galériájában.

Kelemen István 1976-ban kezdett publikálni a Magyar Ifjúság humormellékletében. 1983-tól rendszeresen rajzolt a Hahota ifjúsági humorújságban a lap 1991-es megszűnéséig. Illusztrációi és karikatúrái számos hazai lapban megjelennek, a bajaiak és a környékbeliek a Bácskai Napló közéleti magazint lapozgatva találkozhatnak munkáival, ezek közül több a tárlat anyagában is fellelhető.

Kelemen István, N. Kovács Zita és Marczin István az eseményen.

A Kortárs Galéria az utóbbi időben olyan kiállításoknak ad otthont, amelyek ugyan eltérő művészi eszközökkel, de gondolkodásra késztetik a közönséget. Olyan kérdéseket vetnek fel, amelyek részei a mindennapoknak és kötelezően megválaszolandók. Ilyen volt Harmath István szobrászművész, és a most bemutatkozó Kelemen István tárlata is - mondta ajánlásában Marczin István a Kortárs Galéria kurátora.

Sokakat vonzott a kiállítás megnyitója.

A tárlat 2022. március 24-től április 25-ig várja az érdeklődő közönséget.