Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Befogadó óvoda-befogadó iskola Nemzetközi Tudományos Konferencia

A konferencia célja rávilágítani azokra a mindennapi pedagógiai problémákra és gyakorlatra, melyek a felzárkóztatást, a differenciálást és az individuálpedagógiát érintik, legyen szó tehetségről vagy hátrányos helyzetről. A részletekről bővebben a Befogadó óvoda-befogadó iskola  Nemzetközi Tudományos Konferencia jelentkezési űrlapján olvashatnak.

Helyszín

Eötvös József Főiskola, 6500 Baja, Szegedi út 2.

Időpont

2020. október 13.

Program

A konferencia programterve ide kattintva tölthető le.

Tisztelt Konferencia Résztvevők!

Tisztelettel köszöntjük a Befogadó óvoda - befogadó iskola Nemzetközi Tudományos Konferencia résztvevőjeként!

A Szervező Eötvös József Főiskola folyamatosan követi a koronavírus járvány helyzetének alakulását és elsődleges szempontja a rendezvényre regisztrált résztvevők biztonsága, ezért a nagy érdeklődésre való tekintettel tájékoztatjuk Önöket, hogy a konferenciát személyes jelenlét nélkül rendezzük meg.

Az előadásokat csak a regisztrált résztvevők tekinthetik meg 2020. október 13-án reggel 08.00. órától 23.59. óráig, ennek érdekében kérjük, hogy az alábbi linken található űrlapot előzetesen töltsék ki. 

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy a konferencia regisztrált résztvevői csak az adatvédelmi tájékoztató elfogadásával jogosultak a konferencia megtekintésére.

Fontos tudnivaló, hogy a rendezvény keretein belül közzétett minden kép-, hang-, illetve mozgókép felvétel csak a konferencia időtartama alatt tekinthető meg. A felvételek szerzői jogi oltalom alatt állnak, ezért azok bármilyen módon történő másolása, sokszorosítása, terjesztése csak az adott felvételben szereplő előadó(k) szerzői jogi jogosultjának kifejezett írásos hozzájárulásának birtokában tekinthető jogszerűnek.

A regisztráció során megadott e-mail címre automatikus üzenetet küldünk, melyben megerősítjük a regisztráció sikerességét, illetve ugyanerre a címre fogjuk a konferencia megtekintéséhez szükséges internetes link elérhetőségét is továbbítani.

Együttműködésüket előre is köszönjük, tisztelettel: 

Szervezők

 

A konferencia részleteiről az alábbi linken olvashatnak többet:

Befogadó óvoda-befogadó iskola  Nemzetközi Tudományos Konferencia

A konferenciát népszerűsítő plakát.

Címkék

Letölthető dokumentum