Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Elektromos autóval bővült az EJF járműparkja

A kormány Klíma- és Természetvédelmi Akciótervének egyik célja az elektromobilitás elterjesztése. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával a kormányzati gépjárműflotta kezelője, a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság egy Volkswagen e-Golf típusú elektromos autót, és egy 22kW teljesítményű gyorstöltőt szerzett be az Eötvös József Főiskola számára. 

Az elektromos autót a Főiskola vezetősége vette át.

A tisztán elektromos hajtású autó az intézmény szolgálati feladatainak fenntarthatóbb módon történő ellátását segíti. Az ITM által támogatott program részeként a főiskola campusa egy töltőállomással is gyarapodhat.

A gépjárművet az Eötvös József Főiskola vezetősége vette át. Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor elmondta: nagy öröm számunkra, hogy az EJF munkatársai és oktatói a jövőben már környezetkímélő módon végezhetik feladataikat helyben és szerte az országban.

A főiskola kiemelt feladatának tartja a környezettudatos szemlélet elterjesztését. A fenntartható fejlődés, a környezetvédelem és az ökotudatos életmód iránt elkötelezett intézmény célja, hogy felhívja az oktatók, a dolgozók és a hallgatók figyelmét az egészséges környezet kialakításának és fenntartásának fontosságára.