Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Eredményes szakkollégiumi félév

A Miskolczy Szakkollégium a 2021/2022-es tanév 1. félévében színes és izgalmas előadásokra várta az érdeklődőket. 

Dr. Póla Péter előadása.

A szakkollégium újra egy közösségbe fogta azokat a hallgatókat, akik a kötelező szemináriumok és gyakorlatok mellett többlettudást szeretnének szerezni a pedagógus és közgazdász szakma legkülönbözőbb területeiről. A Szakmai esték című programsorozat keretében megrendezett kisebb létszámú és gyakorlatra fókuszáló előadások jól kiegészítették a főiskolán oktatott tananyagokat, a hallgatók már elsajátított ismereteit. Az események kiváló színteret biztosítottak a tapasztalatcserének, a jó gyakorlatok bemutatásának, hallgatóink megismerhették városunk és a környék pedagógusainak, tudományos szakembereinek munkáját. 

A Rotary Club Baja előadása.

A 2021/2022-es tanév őszi szemeszterében bemutatkozott a Rotary Club Baja, a közösség tevékenységéről Lovretity Zoltán és Hiezl József tartott előadást. Vendégünk volt Dudás Júlia logopédus és nagy érdeklődés övezte Kémenes-Piros Mariann és Szabó Zsófia a szekszárdi NeuroHarmónia Fejlesztő Központ alapítóinak bemutatóját is. Előadásuk fókuszában a tudatos felnőttség, az ADHD, az autizmus és a tehetség állt. A félév utolsó programján dr. Póla Péter az EJF Gazdálkodási Intézetének igazgatója Ábrahám Vivien gazdálkodási és menedzsment szakos hallgatóval beszélgetett a természeti erőforrások felhasználásának konfliktusairól.

Dudás Júlia előadása.

A következő félévben a mindenki számára nyitott Szakmai esték című programsorozat folytatódik, továbbra is szeretettel várjuk az érdeklődőket.

A NeuroHarmónia Fejlesztő Központ előadása.