Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Legyél pedagógus vagy közgazdász! Válaszd az Eötvös József Főiskolát!

A 2022-es általános felsőoktatási felvételi eljárás keretében február 15-ig lehet jelentkezni az Eötvös József Főiskola szeptemberben induló képzéseire.

Megújult EJF.

A főiskola tanító, óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermeknevelő, valamint gazdálkodási és menedzsment alapszakokra várja a felvételizők jelentkezését. 

Intézményünk több mint 150 éves múlttal rendelkezik a pedagógusképzés területén. Az EJF a hagyományokra alapozva, megújulva, a mai igényeknek megfelelő képzési kínálattal, magas szakmai minőségben végzi felsőfokú pedagógus-szakemberek: tanítók, óvodapedagógusok, csecsemő- és kisgyermeknevelők képzését. A főiskolán nagy hagyománya van a nemzetiségi oktatásnak, a tanító és az óvodapedagógus alapszak horvát vagy német nemzetiségi szakiránnyal, illetve cigány/roma képzési irányultsággal is elérhető. 

A gazdaság világa iránt érdeklődő jelentkezők gazdálkodási és menedzsment alapszakon szerezhetnek közgazdász diplomát. További lehetőség a gazdálkodási és menedzsment felsőoktatási szakképzés, ahová a bejutáshoz emelt szintű érettségi nem szükséges, a végzettek felsőfokú oklevelet kapnak, mellyel elhelyezkedhetnek asszisztensi, ügyintézői, szervezői és irodai adminisztrátori munkakörökben, valamint az alapképzésbe is könnyebben bejuthatnak.
Hallgatóink kis létszámú csoportokban tanulnak, az oktatásban elsődlegesnek tartjuk az elmélet és a gyakorlat egységét. Intézeteink változatos, módszertanilag jól felépített képzési programokat, gyakorlatias oktatást és barátságos légkört biztosítanak. 

A pedagógushallgatók módszertani ismereteinek bővítése modern eszközökkel történik: robotikai felszerelések, szimulációs babák, marionett bábok, mesés kellékek és számos fejlesztő játék támogatja tanulmányaikat. 

A főiskola a belváros szívében kollégiumi férőhelyet biztosít a hallgatóknak. Intézményünk szerteágazó nemzetközi kapcsolatokat épített ki, ezáltal a hallgatók próbára tehetik magukat Európában és más kontinenseken is. A főiskolások tanulmányait, illetve szakmai előmenetelét számos ösztöndíj-lehetőség segíti.

Az EJF kis főiskola nagy bulikkal. A Hallgatói Önkormányzat egész tanévben színes programkavalkáddal várja polgárait. A főiskola valódi közösségként működik, ahol felejthetetlen élmények születnek és életre szóló barátságok köttetnek! 

Baja város nagymúltú felsőoktatási intézménye folyamatosan fejlődik: az épületek korszerűsödtek, új hallgatói terek alakultak ki, bővült az oktatástechnikai eszközállomány, és hamarosan befejeződik a létesítmény homlokzat- és tetőfelújítása, így az elsőéveseket szeptemberben már egy kívülről-belülről megújult és megszépült környezet várja.

EJF – Kicsiben a legnagyobb! Tanulj Baján!

Jelentkezés február 15. éjfélig a felvi.hu oldalon.

Fotó: Király Ferenc, műszaki és üzemeltetési referens 

Címkék