Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Megérkeztek a kárpátaljai partnerintézmény hallgatói az EJF-re

Az Eötvös József Főiskola vezetősége az intézmény nemzetközi programjainak átszervezésével igyekszik segíteni a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola polgárait.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor a kárpátaljai hallgatókkal.

A Tempus Közalapítvánnyal egyeztetve átcsoportosítottuk az Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitási program kínálta lehetőségeket, melynek eredményeként hallgatók és oktatók érkeznek hozzánk Kárpátaljáról. A hat hallgató a gazdálkodási és menedzsment alapszak óráin vesz részt, míg a beutazó oktatók szakmai előadásokat tartanak majd.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor a kárpátaljai hallgatókkal.

Március 16-án dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor köszöntötte a kárpátaljai vendéghallgatókat a főiskolán. A szomszédos Ukrajnában háború zajlik, igyekszünk a partnerintézményünkből érkezőknek segítő kezet nyújtani. Intézményünk a mobilitási program keretében a kárpátaljai hallgatóknak és a gazdasági területen dolgozó oktatóknak lehetőséget biztosít tanulmányaik, illetve munkájuk folytatására – mondta a rektor. 

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor a kárpátaljai hallgatókkal.

A hat, már Baján tartózkodó hallgatónak eredményes főiskolai tanulmányokat és élményekkel teli időszakot kívánunk az EJF közösségében!