Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Nagy könyvünnep és kortárs művészeti kiállítás

 A Magyar Nemzeti Bank, a Pallas Athéné Könyvkiadó és az MNB Arts & Culture szeretettel várja az érdeklődőket a Nagy könyvünnep és kortárs művészeti kiállítás című eseménysorozatára.

Nagy könyvünnep és MNB Arts&Culture

Két hétvégére, május 7-8-án és május 14-15-én megnyitja kapuit az MNB Budai Központja (1013 Budapest, Krisztina krt. 55.), ahol számos könyvújdonság mellett először tekinthető meg a Jegybank képzőművészeti gyűjteménye is.

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://konyvunnepeskiallitas.mnbrendezveny.hu/

AJÁNLÓ

Nagy könyvünnep
MÁJUS 7., MÁJUS 14.
Szombatonként nemzetközi és hazai könyvújdonságokat mutatnak be: Horváth Levente, Kalamár Beáta, Kopátsy Sándor és a Jegybank különösen aktuális műveit átfogó programsorozattal ünnepelik. A Pallas Athéné Könyvkiadó gondozásában megjelenő három új kötetről szakértők osztják meg gondolataikat a fenntarthatóságtól kezdve, a közgazdaságtan, a geopolitika területén keresztül egészen a menedzsmentig. A középiskolás és egyetemista korosztály számára interaktív, ismeretterjesztő és művészeti programokkal készülnek!

Bemutatkozik az MNB Arts&Culture
MÁJUS 8., MÁJUS 15.
Vasárnaponként az MNB-Ingatlan Kft. tulajdonában lévő képzőművészeti gyűjtemény kulcsműveiből rendezett pop-up kiállításokkal várják a közönséget. A Mértani formák a térben – Rieder Gábor válogatása és a Színerő – Fabényi Julia válogatása című kiállításokhoz múzeumpedagógiai programok, interaktív tárlatvezetések és előadások kapcsolódnak.

A részletekről ide kattintva lehet tájékozódni.