Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

XXIX. Szendrei János Matematikaverseny

Az Óvó- és Tanítóképzők Egyesületének Matematika Tagozata a 2021/2022-es tanévben 29. alkalommal rendezte meg országos matematika feladatmegoldó versenyét, amely 2010 óta Szendrei János nevét viseli. 

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya az EJF-es hallgatókkal.

A XXIX. Szendrei János Matematikaverseny helyszínét idén a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola biztosította. A 2021. november 12-14-én rendezett versenyen kilenc tanító- és óvodapedagógusképző intézmény 35 hallgatóval képviseltette magát. A versenyen 2 óra alatt 20 tesztkérdést, illetve újabb 2 óra alatt 5 kidolgozandó feladatot kellett a hallgatóknak megoldani.

A versenyen megjelent hallgatók.

Az Eötvös József Főiskola csapatát Ádám Viktória III. évfolyamos tanító, Husz Dóra II. évfolyamos német nemzetiségi tanító, Kovács Tünde III. évfolyamos német nemzetiségi óvodapedagógus és Szabó Ágnes IV. évfolyamos német nemzetiségi tanító szakos hallgatók alkották. A versenyre a felkészítést dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya főiskolai tanár végezte, aki az Óvó- és Tanítóképzők Egyesületének Matematika Tagozata vezetőjeként a verseny szervezésében, a zsűrizésben is részt vett.

Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya, aki az Óvó- és Tanítóképzők Egyesületének Matematika Tagozata vezetőjeként a verseny szervezésében, a zsűrizésben is részt vett.

A csapat tagjai szépen helytálltak az országos megmérettetésen. Gratulálunk a versenyzőknek!

Képgaléria