Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Előalkalmassági vizsga

Az Eötvös József Főiskola 2022. február 9-én 9 órakor újabb előalkalmassági vizsgát tart. (Helye: 6500 Baja, Szegedi út 2. C épület - gyülekező az Aulában)

A felsőoktatási intézmények a jelentkezési határidőt megelőzően ún. előalkalmassági vizsgát szervezhetnek.  Az előalkalmassági vizsga célja, hogy a jelentkezés benyújtása előtt lehetőséget adjon az alkalmasság mérésére, megállapítására. Az előalkalmassági vizsga szolgáltatásjellegű, vizsgadíjköteles, amelyet az intézménynek kell befizetni (4.000 Ft, melyet a helyszínen kell fizetni). Letehető bármely felsőoktatási intézményben, amely ilyen vizsgát hirdet.

Az eredményes előalkalmassági vizsga az ének-zenei, a beszéd-, a fizikai alkalmassági vizsgák követelményei fejezetben leírtakkal azonosak. Az intézmények kölcsönösen elfogadják, tehát elegendő azt egy helyen (egy alkalommal) letenni.

Amennyiben sikeres előalkalmassági vizsgát tett, úgy a kötelező alkalmassági vizsgán megjelenni nem kell, elég jelezni az intézmény felé, hogy sikeres előalkalmassági jegyzőkönyvvel rendelkezik.

Az (elő)alkalmassági vizsga követelményeiről ide kattintva tájékozódhat!

A jelentkezési határidő a vizsgára 2022. február 8. 12 óra. Az intézmény külön behívót az előalkalmassági vizsgára nem küld, jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet!

Választható szakok
Több is megjelölhető