Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Előalkalmassági vizsga

Az Eötvös József Főiskola 2024. január 23-án 9 órakor előalkalmassági vizsgát tart. (Helye: 6500 Baja, Szegedi út 2., A épület - gyülekező az A/88-as teremben )

A felsőoktatási intézmények a jelentkezési határidőt megelőzően ún. előalkalmassági vizsgát szervezhetnek.  Az előalkalmassági vizsga célja, hogy a jelentkezés benyújtása előtt lehetőséget adjon az alkalmasság mérésére, megállapítására. Az előalkalmassági vizsga szolgáltatásjellegű, vizsgadíjköteles, amelyet az intézménynek kell befizetni (4.000 Ft, melyet a helyszínen kell fizetni). Letehető bármely felsőoktatási intézményben, amely ilyen vizsgát hirdet.

Az eredményes előalkalmassági vizsga az ének-zenei, a beszéd-, a fizikai alkalmassági vizsgák követelményei fejezetben leírtakkal azonosak. Az intézmények kölcsönösen elfogadják, tehát elegendő azt egy helyen (egy alkalommal) letenni.

Amennyiben sikeres előalkalmassági vizsgát tett, úgy a kötelező alkalmassági vizsgán megjelenni nem kell, elég jelezni az intézmény felé, hogy sikeres előalkalmassági jegyzőkönyvvel rendelkezik.

Az (elő)alkalmassági vizsga követelményeiről ide kattintva tájékozódhat!

A jelentkezési határidő a vizsgára 2024. január 22. 12 óra. Az intézmény külön behívót az előalkalmassági vizsgára nem küld, jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet!