Szakértelem, gyakorlat és életre szóló kapcsolatok 1870 óta.

Sportiroda

2017-ben a Legizmosabb Egyetem
címet nyertük el
2018-ban a Legizmosabb Egyetem
címet nyertük el
2018-ban az Év Legsportosabb Egyeteme
címet nyertük el
2019-ben az Év Legsportosabb Egyeteme címet nyertük el

Bella Zita sportirodai ügyintéző, Dr. Bohner-Beke Alíz, Dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor (balról jobbra haladva)

 

Az integrált sportiroda elsősorban a hallgatókért van, azért, hogy segítsen azokon, akiknek célja az egészséges életmód. Sportmodell programunkban 10 sportág szerepel, így mindenki megtalálja a számára legszimpatikusabb sportolási lehetőséget. Célunk, hogy a sportiroda alapszolgáltatásai mellett a Sportkártya birtokosa más, a fittséghez, egészségmegőrzéshez kapcsolódó és kényelmi szolgáltatásokat tudjanak kedvezményesen igénybe venni. Tagsági díj nélkül, minden segítséget megadunk ahhoz, hogy a mozgás mindennapjaink részévé váljon.

A Sportiroda logója

 

Az EJF Sportiroda „Az Eötvös József Főiskola sportszolgáltatási és szervezeti fejlesztése a hallgatók sportolási szokásainak javításáért” című pályázatnak köszönhetően jött létre. Azaz az EJF Sportiroda 2013. novembere óta létezik és működésének kereteit először a "Sport a felsőoktatásban" c. TÁMOP-4.1.2.E-13/1/KONV kódszámú pályázat, majd később a "Felsőoktatási intézményi fejlesztések a felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása érdekében" EFOP_3.4.3-16 projekt adta meg.

Ezen fejlesztés hatására kínálja és koordinálja a hallgatók számára a rendszeres testmozgási lehetőségeket, illetve a sportrendezvényeket. Olyan programokat kínál, mely a kötelező foglalkozásokon kívüli hasznos szabadidő eltöltésére irányul.
A sportiroda célja az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás iránti igény kialakítása sport- és életmód tanácsadói szolgáltatásokkal valamint társas mozgásprogramokkal; Sportmodell Program kialakításával, ami elsősorban a nagy tömeget megmozgató és mindenki számára elérhető sportolási lehetőségek megteremtésével, a célcsoport megszólításával, rendszeres és kontrolált állapotfelméréssel és figyelemfelhívással bővíti az aktív/sportoló hallgatók számát.
A főiskolai évek alatti sportlehetőségek biztosításával fel akarja kelteni az igényt a rendszeres testmozgásra, melyet majd a hallgatók a diploma megszerzését követően is - önként vállalva - aktív, tevékeny és teherbíró munkavállalóvá válnak.
 

A rendszeres testmozgás az egészséges életmód alapkövetelménye. Minden tevékenység, amellyel az ifjúság egészségéért teszünk, egyfajta befektetés a jövőbe.

Elérhetőség:

Simon Szidónia - sportirodai ügyintéző

(79) 524-624 mellék: 341
(20) 422 4045
E-mail: simon.szidonia@ejf.hu

"A" épület 49-es szoba

Dr. Bohner-Beke Alíz főiskolai docens, sportiroda szakmai vezető

 

Bella Zita sportirodai ügyintéző

További információk a menü blokkban:

A képre kattintva a sportprogramokról tájékozódhat!

A képre kattintva a sporteszközök bérleti lehetőségeiről tájékozódhat!

A képre kattintva a kettős karrier életpálya modellről tájékozódhat!

Utolsó módosítás időpontja

2023. április 11.